Hmm... zacznę od tego że przez ten właśnie ideał kobiety jestem sam... bo nie chcę z niego rezygnować by na siłę być z kimś...
A więc...
Wygląd:
Szatynka o błękitynych oczkach i wzroście około 170 cm w wieku 20 - 25 lat o szupłej bądź wysportowanej (bez przesady ;p) budowie ciała i miłym wyrazie twarzy.
Wnętrze:
Miła, troskliwa z poczuciem humoru, gdy trzeba poważna, interesująca się wieloma rzeczami, uprawiająca jakiś sport, lubiąca spacery i wyjścia do kina czy od czasu do czasu na imprezkę... romantyczna, szczera, rozmowna, inteligentna, rozważna, mająca swoją hierarchię wartości i mająca swoje cele do których dąży...
To tak ogólnie by wyglądało... bo szczegółowo jakbym pisał to by się Wam czytać nie chciało... ;p
Ostatnio zmieniony przez jaackaal 2009-02-22, 15:18, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca...
No popatrz jaki ten świat mały... tyle szukałem a tu jedno forum i znalazłem mój ideał :D
No widzisz.... :D
Masz farta :D
_________________ Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca...
jeśli można coś wtrącić to nie ma ludzi idealnych... są tylko tacy których wady mniej nam przeszkadzają...
poza tym ideał musiał by być baaardzo nudny.
Z desperacji bycia singlem zacząłem się rejestrować na różnych portalach randkowych nie będe ich wymieniał bo było ich wiele, i tak przeglądając profile kobiet nie trafiłem na swój ideał. Myśle że trzeba spróbować nawiązać kontakt z dziewczyną może ideał akurat się w niej znajdzie, tylko niektórzy nie mają odwagi zagadać do dziewczyn (tak jak ja) z obawy odrzucenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum