Wysłany: 2009-11-30, 14:31 KOBIETY OCZYMA MĘŻCZYZN
Jakie są kobiety widziane oczyma mężczyzn?
Jak wiadomo, wszystko jest względne i zależne od tego kto jest obserwatorem danej rzeczywistości.
Czy jesteśmy rzeczywiście nieprzetłumaczalni dla drugiej płci?
Jak to właściwie z nami jest?
No, faceci co sądzicie o kobietach? Szczerze!
Mężczyzna to porosty wynalazek, kazdy guziczek słuzy do innej funkcji, tylko teraz potrzeba mądrej kobiety, aby potrafiła przyciskać dany guzik w danym momencie.
O!.
A kobieta?
Niezdecydowana,uparta, melanholijna,kapryśna,czasami apatyczna,cierpiąca na jesienne depresje,czuła,zołzowata jak potrzeba...A aby mężczyzna ją zrozumiał wystareczy aby słuchał, a nie słyszał.
_________________ Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca...
Mężczyzna to porosty wynalazek, kazdy guziczek słuzy do innej funkcji, tylko teraz potrzeba mądrej kobiety, aby potrafiła przyciskać dany guzik w danym momencie.
.
Herezje ?
Sami twierdzicie , ze jestescie prosci, tylko kobiety nie potrafią tego zrozumiec..podobno....
Prosci w obsłudze jestescie, jak dwa plus dwa równa się cztery.
A jak przyjdzie co do czego , i ktoś o Was mezczyznach tak powie, to własnie widać efekty... Bunt, ze to herezja.
Ot, co!
_________________ Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca...
Wiesz, to nie jest moja teoria : )
Zeby była jasnosć... to sticte czyste slowa które się słyszy po prostu ... głównie od znajomych mężczyzn, znajomych mężów koleżanek etc..
Każdy jeden nie raz powiedział "bo my faceci jestesmy mało skopmlikowani, tacy prosci w "obsłudze"
To nie moj wymysł, tylko wymysł mężczyzn.
Btw... Nie znosze filozofowania, i psychologowania ( czy jak to słowo odmienic :P )
:)
U mnie co w głowie to na języku.
Każdy jeden nie raz powiedział "bo my faceci jestesmy mało skopmlikowani, tacy prosci w "obsłudze"
To nie moj wymysł, tylko wymysł mężczyzn.
Analizowałem to i przyznaję Tobie rację. Jest tak jak mówisz. Jakoś ja z facetami dogaduje się i porozumiewam bez problemu. Ale z babami to nigdy nie udaje mi się porozumieć. I zawsze przez nie się wnerwiam. Tak to jest
A przy okazji... "wyprzedziłeś" - rodzaj męski
Pozdrawiam...
Wiem, dojrzałam w panelu uzytkownika, ze jesteś męzczyzną :)
Nie polecaj sie za bardzo ... jesczze to wykorzystam ; )
nie obiecuję nigdy nic, jesli wiem, ze obietnicy nie dotrzymam, tutaj nie mam pewnosci , wiec nie skomentuje.
Nie grożę .. działam ;)
dlugixp napisał/a:
a jeśli chodzi o wykorzystanie, to jestem otwarty na propozycje
fiu fiu fiu ...
Musze nawiązać do wypowiedzi ananaska mężczyzna to prosty wynalazek, zgadza się lecz czasami kobieta chce nacisnąć kilka guzików naraz, ale okazuje sie tez, że mężczyzna ma czasami za mało guzików i wtedy się wszystko psuje.
Z tym stereotypem że mężczyźni to takie proste urządzenia byłbym ostrożny - jest w nim tyle samo prawdy ile w stereotypach na temat kobiet. Naciskanie guzików sprawdza się w przypadku harmonii i to nie wystarcza bo trzeba jeszcze rozciągać miechy ;) i naciskać klawisze oraz przedew szystkim znać melodię :)) Pozdrawiam - i radzę nie kierowć się stereotypami ale otwartą głową.
mezczyzni sa tak prosci w obsludze i przewidywalni jak dlugo chodzi o sprawy seksu, bo droga do niego jest juz wydeptana od poczatku jego istnienia,trudna do ominiecia,ciezka do zmian, dlatego mezczyzni sa na niej latwiejsi do manipulowania,poza tym mezczyzni goruja we wszystkich prawie dziedzinach zycia nad kobietami,(nie we wszystkich)moze z tego
powodu u kobiet rozwinelo sie cos takiego jak spryt, solidarnosc -chyba dla przeciwwagi... zdumiewaja mnie czasami takie kobiece nicki jak" zwyczjna","normalna'ktore maja sugerowac chyba pozytywne cechy charakteru,czesto tak jest ,ja jednak nie poszedlbym na nicka "madry, spokojny, inteligentny,przystojny' itp...
Wszystko zależy od tego jakie mamy doświadczenia z kobietami, a kobiety z mężczyznami.
Dla mnie osobiście kobieta nie jest jakąś tam maszyną z guziczkami, jest człowiekiem z osobowością ukształtowaną przez wiele czynników, więc na jaką trafimy tak ją oceniamy.
Kobiety są różne, mądre i z sianem w głowie, ładne i mniej urodziwe,nie ważne, jeśli komuś się spodoba nie musi spełniać 10 punktów idealnej kobiety.
A teraz do rzeczy.
Z moich doświadczeń kobiety, które spotykałem w swoim życiu były niedojrzałe, marudne, jednocześnie kochające i spełniające każdą zachciankę, trudno je zrozumieć, czasami humorzaste, ale nie da się bez nich żyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum