Ideał faceta to Woody Allen, niby nikczemnej postury niby stary niby cherlawy, a nie sposób sie z nim nudzić a nie sposób przewidzieć co powie , a nigdy nie wiadomo jak się zachowa, słowem piekielnie inteligentny i nieprzewidywalny - no i co czyż nie arcymęskie jest to właśnie
Ostatnio zmieniony przez jaackaal 2009-02-22, 15:26, w całości zmieniany 1 raz
Gość
Wysłany: 2007-04-27, 18:49 Einstein też nie był przystojny
Owszem ale poza inteligencją liczy sie także osobowość nieprawdaż
Gość
Wysłany: 2007-05-01, 00:59
A dlaczego ma nie mieć zbroi i konia co to komu szkodzi sie pytam? Jak ma konia i ma zbroje i jeszcze jakieś księstwo to wtedy rzeczyswiście może być jeszcze inteligentny tyle ze już nie musi;)
Ostatnio zmieniony przez jaackaal 2009-02-22, 15:26, w całości zmieniany 1 raz
Te 3 ostatnie posty, to co to ma być przepraszam...?
Na sierść koni jestem uczulona. Zbroja jest zimna i twarda.
Ja tam nie marzę o księciu na białym koniu w zbroi.
Motylu, w jakimś filmie słyszałam taką wypowiedz:
"Zawsze marzyłam o mężczyźnie z ciałem Sylwestra Stallone i umysłem Woody Allena.
Ale zawsze trafiali mi się z ciałem Woody Allena i umysłem Sylwestra Stallone..."
Jest pięć przykazań które świadczą że facet jest księciem :
1 inteligentny
2 ambitny
3 przystojny
4 bogaty
5 musi mieć super brykę
Oczywiście ja się tym nie kieruję ale to tak dla rozruszania....
Czy ja wiem, czy od razu palant;) kiedyś to była świetna gra a teraz tylko obraźliwe słowo;)
A co do zestawienia "fura, komóra i skóra", wspomnianego przez Marlin:
Tak pół żartem, pół serio <w końcu autorka wspomnianego posta to kultowa MM:)):
teraz to zestawienie ma chyba trochę inny wymiar, bo przeważająca większość z nas nie może obejść się bez komóry, fura to już nie luksus, jak kiedyś, a standard a skóra kojarzy się raczej z dobrym obuwiem a nie panem próbującym zaimponować komukolwiek swoim wyglądem.
eeee ale czy to nie ma byc tak że facet ma nam pasować a nie reszcie świata i nieważne jakie ma obiektywnie rzecz biorąc cechy ważne czy nas biorą jego cechy:))))))?
Ostatnio zmieniony przez jaackaal 2009-02-22, 15:27, w całości zmieniany 1 raz
Czasy książąt w zbroi na białym koniu się już skończyły... ;p mamy XXI wiek... ^^ tego już nie ma i nie będzie... :) a wiecie ile kosztuje taka zbroja i wynajęcie białego konia nie mówiąc już o królestwie i majątku... ;p
Tanie gadanie, owszem bez pieniędzy się nie da żyć i dobrze jak są, ale nie powinno to być wyrocznią w wyborze partnera bo potem można się niemiło rozczarować związkiem.
Tanie gadanie, owszem bez pieniędzy się nie da żyć i dobrze jak są, ale nie powinno to być wyrocznią w wyborze partnera bo potem można się niemiło rozczarować związkiem.
oj szczera prawda, związek oparty na pieniądzach trwa tak długo jak są pieniądze i czasem lepiej jak one się szybko skończą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum