Wysłany: 2007-06-12, 20:47 Czy tu w ogóle coś się dzieje??
hej!
Zaczne banalnie, jestem od jakiegoś czasu sama i choć próbowałam już znajomości prez internet to po chwilach przerwy postanowiałam spóbować 'ostatni" raz. znalazłam tą strone przez przypadek. To dobry pomysł taka strona dla samotnych tylko troche tu cicho.
Jesli ktoś ma ochote pogadać, poznac się to zapraszam.
CaT
Gość
Wysłany: 2007-06-14, 13:59 Oczywiście, że się dzieje
Ludize się poznają i dają się poznać, umawiają się na wesela i inne imprezy.
Pozdrawiam;)
Kuba
majka Gość
Wysłany: 2007-06-24, 17:40
A jednak niewielu tu ruchu. Mało kto odwiedza te stronę , pisze. Szukam przyjaźni - kogoś do pogadania, posmiania, może wspólnych wyjazdów. I wcale nie musi to byc facet. Chętnie bym znalazła przyjaciółkę. Po rozwodzie jakoś wszystkie się upłynniły - stałam sie persona non grata - zbyt niebezpieczna
Wysłany: 2009-02-01, 18:36
Oj to bardzo długo trwa to sfrustrowanie.Mi wystarczy jeden dzień mieć zły humor i zaraz mi przechodzi Sa na to sposoby,nowy ciuch,dobre ciacho/oj/i czasami lampak czegoś mocniejszego.I po klopocie..Szkoda życia .
Hm... W sprawach frustracji za dobra nie jestem;) ale Augustyno, chodziło mi raczej o buszowanie w sieci;) Jakkolwiek na wszelkie dołki i dołeczki a właściwie bez powodu też zakupy są niezastąpione, chociaż czas wyprzedaży już minął... może to i lepiej - zaoszczędzę trochę na następne;) Są tutaj jakieś zakupoholiczki poza mną?:D
Wysłany: 2009-02-03, 21:46
Ja omijam sklepy z daleka.Zawsze zostawiam w nich za dużo pieniążków.Jak mi się coś spodoba ,to koniec,muszę to mieć, bez względu na cenę.Czego oczy nie widzą ,duszy nie żal.
plus wyrozumiały przystojniak, i zyje sie jak w bajce :)
_________________ Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca...
Pisanie w tym temacie to jak odgrzewanie starego kotleta :D, noo ale ale od czegoś trzeba zacząć, możę ktosik ma jakieś pomysły ?
Bo odwiedzalność strona ma nie małą tylko trzebaby trochę tu posprzatać, z zbednych użytkowników i poprzenosić tematy na miejsce.
A jednak niewielu tu ruchu. Mało kto odwiedza te stronę , pisze. Szukam przyjaźni - kogoś do pogadania, posmiania, może wspólnych wyjazdów. I wcale nie musi to byc facet. Chętnie bym znalazła przyjaciółkę. Po rozwodzie jakoś wszystkie się upłynniły - stałam sie persona non grata - zbyt niebezpieczna
No rzeczywiście tu smutno też mam juz dosyc internetu ale czuje się samotna i dlatego ciągle do niego wracam, też bym poznała z chęcią przyjaciółke, wogóle znajomych, przecież trzeba sie nawzajem wspierac, nie wiem czy ludzie nie mają odwagi powiedziec wprost co czują, przecież jest nas dużo samotnych..
Wydaje mi się że to nie jest kwestia czy ktoś się krępuje czy też nie, tutaj to chyba kwestia poznania ludzi, bo wchodząc na forum pierwszy raz nie wylewasz wszystkiego odrazu. Generalnie ludzie szukający takie fora wydawałoby się że czują się samotni, ale w wiekszości to jest kwestia chwili, bo jak sama nazwa wskazuje ; nie samotny, a singiel. Według mnie to już jest różnica....
napisałam ze troche tym i tym bo jestem sama dlatego ze rozpadl się moj zwiazek ale to byl moj swiadomy wybor podobnie jak to ze na chwile obecna dobrze mi tak jak jest
ignesse to dla mnei jesteś w tym wypadku singlem :)
Albercik dla meni to jest tak że jeśli jesteś aktualnie sam choć tego nie chcesz to nie jesteś singlem tylko samotnym człowiekiem
_________________ Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum